ایندفعه دیگه یادم موند که عکسشو بگیرم D:
راحت هم بود پختنش. پیاز و گوشت و زردچوبه رو مثل هر خورش دیگهای تفت میدی، بعد یکی دو قاشق رب رو با گوشت تفت میدی و بعدش هم بهها رو یه کوچولو تفت میدی با بقیه و روشون آب میریزی. ادویهشم فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه. آلو بخارا رو میتونی از همون اول اضافه کنی و یا بعدتر. در آخر هم یکم آبلیمو میریزی که ترشمزه تر بشه. فقط من یه ربعی ازش سر نزدم یکم ته گرفته بود. ولی در کل خورش راحتیه. لازم هم نیست پوست به گرفته بشه.
درباره این سایت