ایندفعه دیگه یادم موند که عکسشو بگیرم D: 

راحت هم بود پختنش. پیاز و گوشت و زردچوبه رو مثل هر خورش دیگه‌ای تفت میدی، بعد یکی دو قاشق رب رو با گوشت تفت میدی و بعدش هم به‌ها رو یه کوچولو تفت میدی با بقیه و روشون آب میریزی. ادویه‌شم فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه. آلو بخارا رو میتونی از همون اول اضافه کنی و یا بعدتر. در آخر هم یکم آبلیمو میریزی که ترش‌مزه تر بشه. فقط من یه ربعی ازش سر نزدم یکم ته گرفته بود. ولی در کل خورش راحتیه. لازم هم نیست پوست به گرفته بشه. 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتاب عکاسی رزین سختی گیر مقاله های کاربردی طراحی سایت رویای عشق سایت شخصی سپهر حسین زاده جامو کالا پیچک خیال آموزش تحلیل تکنیکال آهنگهای من وبلاگ رضا بهرام - دانلود فول آلبوم و آهنگ جدید رضا بهرام